Bugun...
ERDOĞAN KAZANIRSA TÜRKİYE CEZALANDIRILACAK MI?


Mustafa Yürekli
 
 

facebook-paylas
Tarih: 21-06-2018 21:58

24 Haziran 2018 seçimlerinin uluslararası iletişim ağına yansımasına bakılırsa, dünya güçleri Türkiye’yi açıktan tehdit ediyor.

Bugüne kadar alay ettiler, karalamalarla, sataşmalarla uyardılar. Artık aleni tehdit dönemine geçildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerini kazanması halinde ABD F35 uçaklarını vermemek üzerinden Türkiye’yi NATO’dan çıkarmakla tehdit ediyor.

Avrupa devletleri de Türkiye’nin AB üyelik sürecini sona erdirilmekle tehdit ediyor.

Mesela Avrupa Parlamentosu üyesi Hrıstiyan Demokrat Birlik (CDU) partili Renate Sommer, Die Tagespost gazetesine bir mülakatta "Avrupa Birliği üyeliği o zaman mümkün olmayacaktır. Avrupa Parlamentosu bu durumda üyelik müzakerelerinin sona erdirilmesini talep edecektir" demiş.

Boyun eğen, bir dediğini iki kez söyletmeyen bir ülkeye alışmış dünya güçleri, ağır alan, sorgulayan, bağımsız ya da kendi çıkarına uygun davranma eğilimi gösteren Türkiye’ye tahammülleri yok.

Türkiye, Irak ve Suriye’nin bölünmesine itiraz edince, dünya güçleri bunu baş kaldırı olarak algılıyor ve çıldırıyor.

Türkiye’nin Kıbrıs’tan çekilme vakti geldi, dünya güçleri doğu Akdeniz’e el koyacaklar.. Kıbrıstan çekilmeyen, Akdeniz’de hak iddia eden Türkiyeyi istemiyorlar.

İsrail, Mısır, Yunanistan, Kıbrıs Rum kesimi askeri pakt kuruyor.. Lübnan, İsrail topraklarına katılarak ve Suriye de Akdeniz kıyısındaki parçasında kurulacak devletle bu pakta katılacak.. Akdeniz Askeri Paktı’nı onaylamayan Türkiye’yi istemiyorlar..

Pakistan’ı üç parçaya bölüyorlar. Pakistan ve İran’ın körfezdeki kıyılarıyla Balucistan devleti kurularak Hindistan Askeri Paktını kuruyorlar. Türkiye, İran ve Pakistan’ın parçalanmasını kabul etmiyor.

Türkiye, elbette Malezya, Filipinler ve Endenozya’daki emperyalist oyunları kabul etmiyor.

Dolayısıyla Erdoğan'ın 24 Haziran seçimlerini kazanması, dünya güçlerinin Akdeniz, Hind Denizi ve Çin Denizi’ndeki bütün plan ve projelerinin bozulması demek olduğundan, nefeslerini tutmuş ,seçim sonuçlarını bekliyorlar.

Açıklamalara bakılırsa,  Erdoğan 24 Haziran seçimlerini kazanırsa, dünya güçleri Türkiye’yi cezalandıracak.. 

24 Haziran seçimleri, bağımsızlığı getirecek kurtuluş savaşının önemli bir aşaması görünüyor..

İki güç var: Dünya güçleri ve milli irade..

Türkiye milli iradesiyle meydan okumasını 24 Haziran seçimlerinde de sürdürürse, dünya güçleri, çılgınca, daha büyük saldırılarda bulunacak..

24 Haziran seçimleri sadece bir seçim değil.. Kurtuluş savaşı!



Bu yazı 4430 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI