Bugun...
YARINKİ İSLAM


Mustafa Yürekli
 
 

facebook-paylas
Tarih: 26-09-2016 00:11
Amerika viraneye dönüşmüş Suriye'den istediği sonucu alamayacağını anladı, aylardır bombalıyor ama bir arpa boyu yol alamıyor. Türkiye'nin de bir parçası olduğu Avrupa'nın desteğini artırmak ve yeni operasyonlara katmak için harekete geçti.. İslam'a vurarak yapıyor, Avrupa'yı yanınaçekmeyi.
İslam, insanlığın ufkuna ağmış tek hakikat. İslamofobi, Amerika'nın Yahudileri de hoşnut eden bir projesi: Avrupa, sömürgeciliğinin faturası olarak boynuna geçen İslam'dan İslamofobi ile kurtulamaz.. Türkiye ve Avrupa ülkeleri ancak İslam'ı çürüterek ve aşarak kurtulabilir. Bu da mümkün değil. Çünkü İslam'ı aşmak yeni bir peygamberin gelmesi demektir. Güzellikle ya da tarihin zorlamasıyla Avrupa ülkeleri İslam'a sığınacaklar.
Dünya sistemi, ilk defa gerçek muhalefetle karşılaşıyor. Birleşmiş Milletlerin güvenlik konseyindeki Amerika, İngiltere, Fransa, Rusya ve Çin milyonlarca Müslümanı ezip sömürüyorlar.
Çin, hem Doğu Türkistan’daki Müslümanların kanını emdiği için, hem de Afrika ve Ortadoğu’daki Müslümanlara dişini geçirdiği için Amerika ile dünya hakimiyeti mücadelesi verebiliyor.  Bugü eski gücüne erişmeye çalışan Rusya, çift kutuplu dünyada VARŞOVA PAKTI’nı kurup ikinci kutup olabilmişse ve hala Amerikaya kafa tutabiliyorsa bunu Balkanlar, Orta Asya ve Kafkaslardaki milyonlarca Müslümanı ezip sömürmekten aldığı güçle yapabiliyor.
Amerika'nın iki müttefikinden İngiltere hala Ortadoğu'da, Afrika'da Müslümanları sömürüyor. Fransa, gözünü karartıp 1966’de NATO’dan çıkabildiyse bunu Afrika ve Suriye’yi sömürgeleştirmeyle elde ettiği güçle yapıyor. İmam Humeyni’nin ve Kaddafi’nin çadırını Paris’e kurmalarının nedeni İslam’ın gerçek muhalefet oluşu.
Bu dört devlet, hala Amerika’ya günümüzde de kafa tutabiliyorlarsa, bunu Müslümanlardan haksız bir biçimde aldıkları güçle yapıyorlar.
Amerika, bir taraftan Çin ve Rusya'yla mücadele ediyor, diğer taraftan müttefiklerini denetleyip politikaları doğrultusunda yönlendirmeye çalışıyor; ayrılıkçı, ırkçı şiddetle Fransa ve İngiltere'nin nüfuzlarını daraltmak istiyor.
Ne var ki İslam milleti hala uyuyor! Yarınki İslam, aydınların tarih sahnesine çıkmasını, hakikatin sözcüsü olup İslam milletini peşine takarak Filipinler'den Fas'a kadar koca İslam ülkesini uyandırmasını bekliyor. 
Ufuktaki yeni İslam medeniyeti, aydın seferberliğine çıkanlara zafer ödülü olacaktır.


Bu yazı 3523 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI