Dubai İslam Bankası (DIB), Türkiye'nin T.O.M. Grubundaki hissesini yüzde 20'den yüzde 25'e çıkardı. DIB, T.O.M. Grubunda ile hisse edinimini Eylül 2023'te yapmıştı.
TOM Şirketler Grubu ile Dubai Islamic Bank’ın stratejik ortaklık için anlaşmıştı.
T.O.M. Grubu, Türkiye'nin ilk lisanslı dijital perakende bankası olan T.O.M. Katılım Bankası, lisanslı bir e-para şirketi olan T.O.M. Pay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri ve dijital ürünlerde uzmanlaşmış lisanslı bir finansman şirketi olan T.O.M. Finansman'ı içeriyor.
"TÜRKİYE, DIB İÇİN ÖNEMLİ BİR PAZAR"
Türkiye, önemli nüfusu, hızla genişleyen dijital altyapısı ve etkileyici ekonomik büyüme eğilimi göz önüne alındığında 'DIB için önemli bir pazar olmaya devam ediyor'.
"Bu hamle, DIB'nin finansal kapsayıcılığı teşvik etme ve bankacılık hizmeti almayan ve almayan kesimlere yenilikçi Şeriat uyumlu finansal hizmetler getirme vizyonuyla örtüşüyor," dedi bir açıklamada.
DIB'de Grup CEO'su Dr. Adnan Chilwan
DIB'de Grup CEO'su Dr. Adnan Chilwan, "Artan hisse sahipliği, DIB'nin Türkiye'nin gelişen dijital bankacılık sektöründeki kilit paydaş konumunu sağlamlaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda ülkenin teknoloji tabanlı ekonomik kalkınma konusundaki stratejik niyetine olan köklü inancımızı da vurguluyor," dedi.
Dubai İslam Bankası
Chilwan, "T.O.M. Group ile olan ortaklık, finansal büyüme hedeflerimizin ötesine geçiyor. Günümüzün hızla değişen müşteri zihniyetleriyle birlikte gelişecek yerleşik zekaya sahip kapsamlı, geleceğe yönelik ve teknoloji açısından zengin bir küresel İslami finansal model oluşturma hedefini yansıtıyor." değerlendirmelerinde bulundu.



MUHAMMET VEFA YÜREKLİ: Atlantik'te kriz NATO’yu parçalar..
MUSTAFA YÜREKLİ: Enerji kaynakları, dünya sistemi ve Ortadoğ..
Huşu Ne Demektir? Huşu Nasıl Olur?
İspanya ve Fransa'dan Türkiye açıklaması
Şara duyurdu: Suriye'nin kuzeydoğusunda ateşkes imzaland..
SEZAİ KARAKOÇ: Yol ve İnsan
Erdemli Toplum kültür sohbetleri
Sena Nur Çelik Kanat: Hafızasına hükmedemedikleri milleti es..
Maskenin ardındaki sır perdesi! Cihadın sembol ismi Ebu Ubey..
Mamdani göreve başlıyor! 40 bin kişinin katılması bekleniyor..
Türk Kahvesi - Dr. Mehmet Genç
NİZAMETTİN YILDIZ - SOHBET
İSLAM SİYASET DÜŞÜNCESİNDE İBN'ÜL MUKAFFA - YÜKSEL KANAR
İSLAM SİYASET DÜŞÜNCESİNDE HZ. ALİ - YÜKSEL KANAR
MUSTAFA YÜREKLİ - ADINI SÖYLEYEMEDİĞİM ÇİÇEK
Görmez'in İran'daki Vahdet Konuşması
Görmez'in Sultanahmet Hutbesi
İletişim Başkanı Duran'dan Suriye mesajı: Yakından takip..
ABD'den İsrail'e 'Türkiye' resti: Bunu bekle..
İran'dan ABD'ye savaş resti: Pezeşkiyan açık açık te..
Mısır'dan çarpıcı 'Erdoğan' manşeti: Siyasi bir ..
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNDE HALKIN DEVLETE SAHİP ÇIKIŞI
SEZAİ KARAKOÇUN KİTAPLARI
ÖMER NASUHİ BİLMEN' 27 MAYIS CUNTASINA EYVALLAH ETMEDİ
MEHMET AKİF'İN VEFATINDAN ÖNCEKİ SON FOTOĞRAFLARI
Ayetler
2015'de Aramızdan Ayrılanlar
NECİP FAZIL KISAKÜREK FİLM AFİŞLERİ 
YORUM YAZ