Bugun...


İstanbul'da LGBT'ye karşı 'Büyük Aile Buluşması'
Ahmet Topbaş, Abdurrahman Topbaş ve Abdullah Sert hoca bugün İstanbul’daki “LGBT’ye karşı Aileyi koruma” mitinginde idi.

facebook-paylas
Tarih: 18-09-2022 21:04
İstanbul'da LGBT'ye karşı 'Büyük Aile Buluşması'

İstanbul Fatih'teki Saraçhane Parkı'nda LGBT dayatmasına karşı binlerce kişi bir araya geldi. Buradaki konuşmanın ardından topluluk ellerindeki pankartlarla Beyazıt Meydanı’na sessiz yürüyüş gerçekleştirdi.

 

İstanbul Fatih'teki Saraçhane Parkı'nda LGBT dayatmasına karşı yapılacak miting için halk bir araya geldi. Buradaki konuşmanın ardından topluluk ellerindeki pankartlarla Beyazıt Meydanı’na sessiz yürüyüş gerçekleştirdi.

İstanbul Fatih’teki Saraçhane Parkı’nda LGBT dayatmasına karşı yapılacak mitingin tanıtım videosunun ‘kamu spotu’ olarak televizyon kanallarına ve radyo istasyonlarına tavsiye edilmesi RTÜK toplantısında oy çokluğuyla kabul edildi.



BEYAZIT MEYDANINA SESSİZ YÜRÜYÜŞ

LGBT dayatmasını protesto etmek için 150 sivil toplum kuruluşuna mensup binlerce kişi ‘Büyük Aile Buluşması’ adlı etkinlik için Saraçhane Parkı'nda bir araya geldi.

Aziz Mahmûd Hüdâyî Vakfı Başkanı Ahmed Hamdi Topbaş,  Abdurrahman Topbaş ve Erkam Yayınlarının Kurucusu ve Genel Müdürü Abdullah Sert hoca bugün İstanbul’daki “LGBT’ye karşı Aileyi koruma” mitinginde idi. 

Yapılan konuşmaların ardından binlerce kişi ellerindeki pankartlarla sessiz bir şekilde Beyazıt Meydanı’na doğru yürüyüş gerçekleştirdi.








YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
YUKARI