Bugun...
BİLDERBERG TRUMP’I DEVİREMEYECEK


Mustafa Yürekli
 
 

facebook-paylas
Tarih: 14-08-2017 19:51

2017 yılının Bilderberg Toplantısı, Washington’a 40 km uzaklıkta Virginia eyaletinin Chantilly kasabasında yapıldı.

Bilderberg Toplantısı. 1954 yılında ilk defa Hollanda’nın Oosterbeek kentinde Hotel De Bilderberg’te yapıldığı için bu isim ile anılır.

Dış politika uzmanlarına göre Bilderberg, Siyonizm emrinde masonik bir kuruluştur. Bilderberg, dünyanın gizli gölge hükûmeti, daha doğrusu gölge BMGK olmaya çalışmaktadır. Dünyanın vaziyet ve istikametine müdahale etmeye, kısaca yararlanmaya çalışır..

Bilderberg Toplantısı’nın bazı kuralları vardır. Mesela kadınlar katılmaz. Katılan kişiler ise bu toplantıda konuşulan ve alınan kararları asla ve asla açıklayamazlar.

Bilderberg Toplantısı’nda dünya güçlerinin hangi ülkede ekonomik kriz, darbe, iç savaş, savaş ve ne tür karışıklıklar yapacağı tahmin edilir ve kimi politikalar belirlenir.. Toplantı, BMGK’nin gölgesi ve Siyonist versiyonu olduğu için önemlidir. Çoğu kişi Bilderberg’i BM’nin üstünde görür. Bence tam tersidir. Bilderberg Toplantısı, BMGK’nın uyguladığı politikaları takip ederek yararlanmaya çalışır.

Geçmişte Türkiye’den Süleyman Demirel, Bülent Ecevit ve Mesut Yılmaz Bilderberg Toplantısı’na katılmışlardı. Dünyanın gidişatı, türkiyenin vaziyet ve istikameti ile ismi geçenlerin Bilderberg Toplantısı’na katılış tarihleri üst üste konulunca söylediğim daha iyi anlaşılır.

Türkiye’de darbeler, iktidar değişikliği burada kararlaştırılır. AK Parti iktidarı devrinde Bilderberg’e 2003-2017 arasında katılan olmamıştır.

2017 Bilderberg toplantısına katılanların bazısı; NATO Genel Sekreteri Jons Stoitenberg, IMF Başkanı Christine Lagarte, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı H.R. Master, ABD Senatörü Lindsey Graham, eski AB Komisyon Başkanı Jose Manuel Barosso, eski ABD Dışişleri Bakanı Yahudi Henry Kissinger, Hollanda Kralı Williem Alexander, eski CIA Başkanı John Brennam, Airbus Ceosu Thomas Enders, Ryan Air Ceosu Michael O’Leary, Alphabet Başkanı Eric Schmidt, Plantin Ceosu Alex Karp, Kanada Maliye Bakanı William Morneau, İspanya Ekonomi Bakanı Luis de Guindas Jurado...

Bazı yetkililere göre Bilderberg 2017 toplantısında en çok konuşulan küreselleşmeye karşı çıkan Trump’ın devrilmesi ve yerine başkan yardımcısının getirilmesi idi. Bunu başaramayacaklarını söyleyebilirim.

Dünyayı karıştırmak için her şeyi yapan Soros Vakfı, Türkiye, Ukrayna ve ABD Başkanlık seçimlerinde hezimete uğramıştır. Dolayısıyla Trump’ı da deviremeyecektir.

Dikta rejimler eski gücünü kaybeden ABD’ye istediği gibi sırtını dayayamıyor. ABD’nin de, İngilterenin de dünyanın dört bir köşesinde kukla yönetimler oluşturma, vekalet savaşları yürütme ve İslam milletini maşa kullanarak ezme politikaları artık iyi zorlaşmıştır. Dünya güçlerinin kaba gücü ve diplomatik yetenekleri İslam milletinin uyanıp ayağa kalkışını engelleyemeyecektir.

Dünya yeni bir dünya düzenine doğru hızla gitmektedir. Yeni dünya düzeni, hakikat medeniyeti olabilir. İslam milleti, büyük vatanı ve 1.8 milyar genç nüfusu ve büyük aydın kadrosuyla medeniyet inşasını başaracaktır.

İnsanlığın sorunları dağ gibi yığıldı. Eski düzenin, neoliberalizmin taban ve kirişleri bu yükü kaldıramaz.

Dünyayı içinde bulunduğu bu bunalımdan ancak İslamiyet kurtarır...



Bu yazı 2482 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI