Bugun...


SEZAİ KARAKOÇ: İslam’ın Savunmasında Kıyamete Kadar Önderimiz Hz. Hüseyin’i Rahmetle Anıyoruz
Yüce Diriliş Partisi Genel Kurucu Başkanı Rahmetli Sezai Karakoç, Muharrem ayı ve Hz. Hüseyin’in şehadeti vesilesiyle 3 Kasım 2014'te bir basın açıklaması yaptı. O muhteşem metni siz Ulu Kanal okuyucuları için bulup yayınlıyoruz..

facebook-paylas
Tarih: 08-08-2022 16:38
SEZAİ KARAKOÇ: İslam’ın Savunmasında Kıyamete Kadar Önderimiz Hz. Hüseyin’i Rahmetle Anıyoruz

Kendi takvimimizin aylarından olan Muharrem Ayı, yılın ilk ayıdır. Bu ayda tarih içinde İslâm Milletinin geçmişinde dönüm noktaları olan olaylar yazılmış ve anlatılmıştır.

Şüphesiz, bunların içinde en acısı ve kıyamete kadar unutulmayacak ve yüreğimizi yakıp duracak olanı Hz. Hüseyin’in ve kendisiyle birlikte olanların şehadetidir. Hz. Hüseyin, kendisinin ve yakınlarının hayatları bâhasına, İslâm’ın gerçek doğrultusundan, anlamından ve amacından saptırılmasına, ruhundan mahrum edilip sadece dış görüntüden ibaret bırakılmasına razı olmamış, karşısındakilerin gücüne bakmaksızın, yanlışa, kötülüğe, zulme ve nankörlüğe karşı durmuş, savaş açmış, Hak ve Hakikatin sancağını gökte dalgalandırmış ve bize, kıyamete kadar, Din yolunda, Hakikat uğrunda savaşma örneği olmuş ve hepimize Hak yolunda savaşma görevini ve geleneğini bir miras olarak bırakmıştır.

Onu ve onunla birlikte savaşarak şehit olan yakınlarını rahmetle anar, onların yolunda dâvamızda bizi sebatla tutup âhirete yüzü ak ve alnı ak olarak ulaştırmasını Cenabı Hak’tan niyaz ederim.

YÜCE DİRİLİŞ PARTİSİ

GENEL BAŞKANI

A. Sezai KARAKOÇ




Kaynak: Ulu Kanal



YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
YUKARI